avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina si cel care a vandut-o a promis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina si cel care a vandut-o a promis ca trimite ...

Am cumparat o masina si cel care a vandut-o a promis ca trimite prin posta fiscalul. La randul lui o cumparase de la altcineva cu fiscal. Nu a mai trimis fiscalul si acum nu mai recunoaste ca ca mi-a vandut masina. Mi-a fost retinut certificatul pentru ca nu a fost inmatriculata la termen. Cum pot face sa il recuperez si sa o inmatriculez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:43, 26 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Daca amaiabil nu puteti solutiona ,analizati oportunitatea actiunii in instanta
Ce document achizitie bun mobil ati incheiat in lipsa certificatului fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara certifical fiscal bogdanblue bogdanblue Buna, Am nevoie de ajutor. Vreau sa cumpar o masina iar proprietarul nu are disponibil certificatul fiscal si mi-a promis ca mi-l va trimite prin posta dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto darcris900401 darcris900401 Buna ziua am si eu o problema . Acuma un an jumate am cumparat o masina si dupa 3 saptamani am vanduto fara contract,daram un martor care o fost cu mine cand ... (vezi toată discuția)
Am și eu întrebare cu actele masinie AurelianDox AurelianDox Am luat o mașina , in perioada de pedemie , am cumpărător am făcut act vânzare cumpărare și fiscalul mi-a zis că nu are cum că nu era deschis , am ... (vezi toată discuția)