avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de consultanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de consultanta

Buna ziua ... M-ar interesa, daca plec in strainatate imi trebuie un contract de consultanta ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 30 Noiembrie 2014
Despre ce este vorba mai exact ?
Asta mi-a fost trimis pentru plecare in Italia ...

Acte necesare

Copie dupa:
Cartea de identitate

Cazier sau declaratie pe propria raspundere 9 (primiti un model in atasamente)

Adeverinta medicala de la medicul de familie ” apt de munca ” ( adeverinta medicala de obtinut cu 7 zile inainte de data de plecare)

Un cont bancar in euro pentru primirea salariului, il deschideti la o oarecare banca dupa ce ajungeti si incepeti munca

CONTRACT DE ASISTENTA JURIDICA PENTRU UN AN, IL PUTETI OBTINE DE LA UN AVOCAT CARE VA POATE REPREZENTA PESTE HOTARELE ROMANIEI SAU CU NOI
DACA DORITI SA O FACETI CU NOI TREBUIE SA ACHITATI SUMA DE 92 EURO, SA SCANATI DOVADA DE PLATA FACUTA LA BANCA
Deci, mi se cere un contract de consultanta pe o perioada de 1 an, perioada cat sunt plecata in strainatate ... Se face asa ceva ptr cat timp esti plecat ? Nu am mai auzit pana acum ... Ma puteti sfatui ? Astept raspunsul ... Va multumesc ...
Nici eu nu am auzit de asa ceva pana acum si nici nu am intalnit in practica asa ceva.
Inseamna ca e teapa ... asa-i ?

Alte discuții în legătură

Cum procedam ca, pe perioada cat am locuit in strainatate, sa nu platim asigurarea medicala (cass) si in romania? AGrigoriu AGrigoriu Am dori sa stim cum sa procedem cu asigurarea medicala astfel incat dupa ce locuim in strainatate, atunci cand ne reintoarcem in Romania sa nu platim ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate mariagradi mariagradi M-am despartit de sotul meu la sfarsitul lunii iunie 2013 si am plecat in Bucuresti unde am inchiriat un apartament (am pastrat contractul de inchiriere pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la avocat ianis66 ianis66 Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C ... (vezi toată discuția)