avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de consultanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de consultanta

Buna ziua ... M-ar interesa, daca plec in strainatate imi trebuie un contract de consultanta ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 30 Noiembrie 2014
Exista si aceasta posibilitate .
Azi m-au sunat din nou si mi-au spus ca este un contract de consultanta juridica, pentru atunci cand nu ma mai inteleg cu patronul, imi chem avocatul in drepturi internationale in baza contractului de consultanta pe care l-am incheiat in tara si ma reprezinta ... Asta mi-a zis ... Se face astfel de contract aici ???? Ma puteti lamuri ??? Va multumesc ...
Exista aceasta posibilitate de a incheia un contract de asistenta juridica cu un avocat, dar nu este si obligatorie incheierea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedam ca, pe perioada cat am locuit in strainatate, sa nu platim asigurarea medicala (cass) si in romania? AGrigoriu AGrigoriu Am dori sa stim cum sa procedem cu asigurarea medicala astfel incat dupa ce locuim in strainatate, atunci cand ne reintoarcem in Romania sa nu platim ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate mariagradi mariagradi M-am despartit de sotul meu la sfarsitul lunii iunie 2013 si am plecat in Bucuresti unde am inchiriat un apartament (am pastrat contractul de inchiriere pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la avocat ianis66 ianis66 Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C ... (vezi toată discuția)