avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termenul de reparatie pentru produs defect este de 15 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termenul de reparatie pentru produs defect este de 15 zile calendaristice sau lucratoare?

Buna ziua; Termenul de reparatie al unui produs defect care are in fisa de reparatie trecut 15 zile...sunt zile lucratoare sau calendaristice? Eventual o lege daca aveti in acest sens?
Cel mai recent răspuns: anton39 , utilizator 20:04, 27 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre garantia produsului (si cele 15 zile) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Pe 17.11.2019 am cumparat un aspirator robot de pe un site destul de cunoscut, sa spunem. Acesta mi-a venit defect din fabrica, bateria acestuia ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna zile calendaristice cretzustancu cretzustancu Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta. Am lasat la o firma de reparatii un telefon defect in garantie. Dupa regulile lor reparatia trebuia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizare servicii telefonie mobila mirceabarbu mirceabarbu Buna ziua, La un operator de telefonie mobila, inainte cu 60 de zile de expirarea contractului ai posibilitatea de a reinoi contractul beneficiand de unele ... (vezi toată discuția)