Am urmatoarea situatie.In anul 1945 a murit bunicul meu si avea 4 copii.copii au impartit terenul intravilan si extravilan intre ei si l-au lucrat pina cind sa trecut tot terenul la CAP.Fiecare a trecut partile de teren ce le detinea ca dupa ce sa pus in aplicare legea 18/1992 sa ceara fiecare terenul ce il detinea. Imparteala care sa facut 1945 nu a fost egala intre frati, rasculindu-se acum un frate care are mai mult teren decit ceilalti ca vrea dezbaterea succesorala dupa bunicul.Mentionez ca bunicul nu a mai trecut nimic la CAP si nu a avut ce sa mai ceara dupa legea 18.Va rog sa imi raspundeti daca poate sa ne mai rascoleasca prin instante si in premiza faptului ca din 1992-1993 nu a manifestat nici un interes in acest sens.
Despre mostenire
ioananecula
Am o situatie foarte delicata in sensul ca:in anul 1986 tatal meu X a ramas mostenitor deplin in urma decesului ambilor parinti si au renuntat la succesiune ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren
leusan
Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)