avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns doar telefonic la sesizari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns doar telefonic la sesizari

Nu imi functioneaza internetul de 6 zile si din prima zi am sesizat acest lucru furnizorului dar nici pana acum nu s-a remediat situatia. Astazi am sunat din nou la departamentul de relatii cu clientii si mi s-a spus ca problema este in atentia lor. Am cerut sa primesc raspuns in scris dar mi s-a spus ca numai institutiile de stat dau raspunsuri in scris iar ei, fiind companie privata, conform legii, nu dau raspunsuri la sesizari decat telefonice. Exact aceasta a fost exprimarea.
Este adevarat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters273796 , utilizator 15:23, 28 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de internet thetraveler thetraveler Buna ziua! De ceva vreme (aproape 2 saptamani) nu imi functioneaza conexiunea la Internet. Mai exact modemul nu mai detecteaza semnal de pe linia telefonica ... (vezi toată discuția)
Reclamatie catre operator telefonie mobila blackshaddow blackshaddow Pe data de 15 dec 2011 am incheiat un contrat/abonament la o firma de telefonie mobila. in acest abonament am 2 optiuni d einternet incluse.Acest trafic ... (vezi toată discuția)
Garantie ceas mirela0601 mirela0601 Am cumparat un ceas dintr0un magazin online si la cateva ore am constat ca nu functioneaza. Bratara fiind alba, avea urme fine de uzura asadar l-am trimis in ... (vezi toată discuția)