avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt drepturile mele in aceasta situatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt drepturile mele in aceasta situatie?

Am cumparat o casa care este alimentata cu apa dintr-un bazin comun . Eu am cumparat 2/3 din casa si trenul respectiv , terenul pe care trece instalatia de apa este in indiviziune . Referitor la aceasta instalatie de alimentare cu apa pe care am preluat-o de la vechiul proprietar majoritar si el , eu ce drepturi am ? Cum pot face sa ramin singurul proprietar al acesteia ? Este o cale de al despagubi pe vecin acesta fiind minoritar acolo ?
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 20:16, 28 Noiembrie 2014
suntem in prezentaa unei servituti...aparente si continuee

nu se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere barnix2001 barnix2001 Tatal meu la data de 30 iulie 1956 a cumparat un teren cu contract de vanzare cumparare in care a fost specificat ca terenul are serviute de trecere prin ... (vezi toată discuția)
Vinzare cu bucluc ! ajutor !! ContSters355039 ContSters355039 Am un cumparator - casa si teren . Aceasta casa , are intrarea principala pe un drum servitute de trecere si o curte interioara . Am 2/3 din terenul ce compun ... (vezi toată discuția)
Servitutea si superficia constant1313 constant1313 De 26 de ani, sunt in posesia unui apartament dintr-o casa nationalizata impreuna cu alti 4 vecini, in aceeasi situatie: pana in 1999, in calitate de chiriasi, ... (vezi toată discuția)