avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungirea contractului colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungirea contractului colectiv de munca

In cazul prelungirii prevederilor unui contract colectiv de munca din 2014 in 2015 fara alte acte aditionale , la o parte din personal au aparut salarii de la 1640 RON la 1680 . Doresc sa aflu daca aceasta crestere de salariu este legala . Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 28 Noiembrie 2014
Cum au aparut aceste majorari de salariu ?
A fost prevazuta in ccm majorarea aceasta ?
Nu , nu a fost prevazuta nicio crestere , nu este niciun act aditional ce sa indice majorari de salariu fata de procesul verbal al vechiului contract . Multumesc anticipat !
Atunci inseamna ca este o eroare la introducerea datelor in programul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post nick20_2005 nick20_2005 Buna ziua! Am fost anuntat ca se va desfiinta postul(programator IT), dupa aprox 1 an de la angajare, insa nu am primit inca o notificare in scris. Conform ... (vezi toată discuția)
Crestere salariala fara act aditional Georgiana- Georgiana- Buna ziua, Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Ajutor-corectie revisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua,nu stiu cum sa rezolv o speta dar nici cum sa o explic pt a ma face inteleasa.Am un contract activ pe determinat ,contractul nr.38 din ... (vezi toată discuția)