avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare drum acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare drum acces

Accesul meu la domiciliu este pe linga casa unui vecin acesta a pus o poarta peste acel drum si a inceput cu injuraturi si amenintari ca sai inched poarta de fiecare data cind trec cu masina ca de nu o inched imi arata el mie.
Am fost la primarie si mi-a dat o adeverinta prin care am fost anuntat ca este drum public. aceasi adeverinta a primito si vecinul dar el nu a luatoo in considerare . in continuare unde ma pot adresa pentru a rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 19:58, 29 Noiembrie 2014
INTREBARE LA INTREBARE:
Acel drum este public sau privat?
Daca este public atunci este un drept inalienabil al comunitatii si nu poate fi instrainat sau dobandit prin nici un mod.
Dca este drum privat, atunci. vedeti cine este proprietarul si tratati cu proprietarul modalitatea de utilizare.
Este drum public conform adresei primate de la primaria localitatii are si nr. de strada
Buna seara .
Daca drumul acela,care am inteles ca este drum de acces comun,si mai mult decat atat,este si public, atunci acel vecin o are o problema cu legea.
Nu are dreptul sa nu va dea voie sa treceti pe acolo, incalca legea.
Este drum comun,si aveti drept de servitute,de trecere, conform legii civile.
Adresati-va Primariei, si daca nu va ajuta acestia,aveti calea instantei civile,pentru a-l obliga pe vecin sa va dea voie pe acel drum, fara sicanari de acest fel.
Cu stima,
Marius Bote.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradire drum de acces Popescu Marilena Popescu Marilena Accesul la proprietatea mea si a vecinului meu se face pe un drum al carui proprietar este primaria comunei Mogosoaia. Intrucat acest drum este destinat ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute c23mina c23mina am si eu o problema, ca sa am acces la proprietatea mea trebuie sa trec printr-o alta curte zis .Bunicii mei si strabunicii meu pe aici au circulat si de ... (vezi toată discuția)
Revendicare drum acces domeniul public mangaliotul mangaliotul buna ziua! Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in urmatoarea speta: -intre mine si vecinul meu exista o sosea cu destinatia drum acces in lungime de 75ml ... (vezi toată discuția)