avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Sotul m-a parasit, plecand in alta tara respectiv la alta femeie.Am facut o sesizare la politie privind disparitia de la domiciliu, desi stiu unde este, ca si tara, dar nu m-a sunat niciodata,deci nu ii am nr de tel, in schimb am ramas cu responsabilitatea unui apartament cu 3 camere,cu costuri prea mari, pt mine neavand serviciu si o varsta de 52 ani. Va rog dati-mi un sfat, cand dau divortul pot face si partajul ca ulterior sa pot vinde,fara el? altfel risc ca datoriile la intretinere sa duca la pierderea locuintei
Cel mai recent răspuns: ContSters334413 , utilizator 19:08, 29 Noiembrie 2014
Va multumesc mult, acum stiu macar ca nu voi fi nevoita sa stau ancorata in aceasta situatie cine stie pana cand.Mi-as dori sa mai am puterea sa ma descurc ca altadata, dar voi vedea. O seara buna
Divorț și partaj, nimic mai simplu. Puteti solicita ca divortul sa fie pronuntat din culpla exclusiva a soltului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj avrigeanunicoleta avrigeanunicoleta buna ziua o casnicie aparent minunata 25 ani, acum infidelitatea sotului pe care nu o pot dovedi. E important cine baga primul divort ? Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Partaj Kawassaky Kawassaky Eu si sotia mea avem doi copii minori 12 si 16 ani si in noiembrie vrem sa divortam. Avem un apartament proprietate comuna pe care sotia mea vrea sa-l vindem, ... (vezi toată discuția)
Divort si cedare bunuri fostului sot jenica_01 jenica_01 Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 ... (vezi toată discuția)