buna ziua, am si eu o intrebare: Am marfa in gestiune si am "sustras" marfa de aproximativ 3500 de euro. daca seful meu afla de prejudiciul facut pana nu reusesc sa pun banii la loc, ce pedeapsa pot primi si ce se intampla.
As fii recunoscator daca m-ati putea ajuta,
buna...am nevoie de ajutorul dumneavoastra cat mai repede....lucrez ca si casier si am sustras din casa 480 de lei pe care i-am recunoscut si am semnat ca ii dau inapoi din salar, insa acuma sefu imi spune ca sa fac rost neaparat de bani ca o iesit lipsa si la tigari, cu toate ca eu nu am nici o semnatura macar data pe avizele de la tigari.....si zice ca salarul cine stie cand mil da.....deci vreau sa va intreb ce pot sa patesc va rg din suflet pentru ca eu nu am de unde sa fac rost de banii respectivi si mai mult de atat salarul meu ar trebui sa fie putin mai mult decat 480 de lei, deci poate lua banii de acolo insa mia zis in fata ca cine stie cat mii da....va rog mult sa ma ajutati.....adresa mea de e-mail e paulyna_15@yahoo.com sau adresa de mess e paulyna_15....va rog din suflet pentru ca sunt speriata
Nici dvs. nu aveti scuze pentru sustragerea banilor, nici seful dvs. nu a procedat corect neptatindu-va salariul.
Seful dvs. ar putea depune plangere , caz in care veti fi cercetata .Cred ca ati putea sa il induplecati pe seful dvs. sa foloseasca salariul pe care il aveati de incasat in scopul raprarii prejudiciului .Insistat i pe acest aspect sau cel mai sigur , imprumutati banii respectivi din alta parte pentru a-i depune in caserie, evitand astfel consecintele ce ar putea decurge in caz contrar.
Daca aveti calitata de gestionar , incidenta ar fi infractiunea de gestiune frauduloasa.Sanctiunea este pedeapsa cu inchisoarea .
Va sfatuiesc , insa , sa recuperati paguba patrimoniala produsa , asa incat , daca va exista vreo sesizare prealabila a vreunei persoane (intrucat poate exista atat o plangere , cat si un denunt ), sa existe macar o conduita dupa savarsirea infractiunii care sa va avantajeze , sa poate fi apreciata ca si circumstanta atenuanta judiciara.
Daca un administrator de bloc care este si incasatorul blocului este gasit cu o lipsa de 25000 lei noi in gestiune ,poate fi facuta plangere penala impotriva acestuia pentru DELAPIDARE DE FONDURI ? Unde se poate depune plangerea penala ? Pot cere daune fiindca m-a incarcat pe mine in timpul asta la intretinere cu sume ireale(am dovezi pt asta)?
Complicitate furt
mirela4iubi
Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)
Am furat
cosmin_pop
BUNA
Am lucrat intr-un magazin si am furat din incasari suna de 1000 lei,am fost prins de seful de tura dar am negat in prima faza si ulterior am ... (vezi toată discuția)