avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea unei instante de interzicere a ridicarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea unei instante de interzicere a ridicarii masinilor parcate neregulamentar

Buna seara.O instanta din Bucuresti a anulat o hotarare a unei primarii de sector prin care se permitea ridicarea masinile parcate neregulamentar,de catre o firma privata.Hotararea instantei dovedeste ca actul anulat era profund nelegal,fluidizarea traficului fiind doar un pretext.
Daca o instanta din Bucuresti a stabilit si a motivat ca actul este "PROFUND NELEGAL",pe cale de consecinta , este "PROFUND NELEGAL" si in celelalte
sectoare si de ce nu,IN TOATA TARA ?Cum pot face referire la aceasta hotarare
intr-un proces pt ridicarea masinii in mod abuziv tot in Bucuresti ?Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 06:49, 23 Decembrie 2014
Buna dimineata.Citeam pe aici ca si la Primaria Sect 4-Piedone a decis sa se renunte la "hingherii de masini".Poate vine "MOSUL" Oprescu si scoate dn tolba o decizie de gen:
" Incepand cu data de 01.ianuarie 2015 pe teritoriul Municipiului Bucuresti,SE INTERZICE activitatea TUTUROR firmelor care au ca obiect de activitate ridicarea ,transportul si depozitarea masinilor parcate ilegal". Semnat Sorin Oprescu-Primar General .
Ce ziceti de asta?Ar fi grozav,nu ?
"Sarbatori fericite tuturor !"=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea masinilor parcate lili_khanem lili_khanem in data de 05.03.2015 mi-a fost ridicat autoturismul parcat in sec 6.doresc sa stiu daca acest lucru este ilegal. deoarece am inteles ca instanta a ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Reglementare ridicare masini Hanuka Hanuka Doresc sa stiu ce document legal legifereaza ridicarea autoturismelor proprietate privata parcate mai mult sau mai putin legal. In plus as dori sa mi se ... (vezi toată discuția)