In cazul in care primesc o amenda pe care o platesc, pentru debransare ilegala, se poate considera ca acestia (Dalkia) au luat act de acest lucru si vor fi obligati sa emita referatul de impartire a cheltuielilor, sau continua sa ma oblige sa platesc factura la caldura, care nu mai exista in ap.meu?
Dv. ce-ati discutat cu ei la momentul constatarii?
Deobicei, atunci cand se da o amenda, problema nu se rezolva de la sine si puteti fi amendata din nou, iar deconectarea sa nu fie luata in seama.
Sunt 2 aspecte distincte neparcurgerea etapelor si procedurii legal prevazute pentru debransare si luarea in evidenta a proprietarului debransat de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic
Nu inseamna ca daca s-a constatat ca in fapt dvs ati renuntat la apa calda si caldura din sistemul centralizat,ca ati renuntat la utilizarea iinstalatiei parte comuna ,ca dvs detineti acordurile si formalitatile legal prevazute pentru debransare de la sistemul centralizat utilitati
Daca dvs nu depuneti la furnizorul de utilitati dosarul care sa contina acordul asociatiei de proprietari,furnizorul de utilitati va continua sa aprecieze ca debransarea este executata cu incalcarea normelor in vigoare
Le-am trimis toate documentele: acord asociaie de locatari,presedinte si administrator,vecini,am anuntat primaria si Dalkia,mana in mana cu primaria, nu aproba deoarece ma aflu intr-o zona in care sunt obligata sa ma incalzesc de la ei. Admininistratora nu se sinchiseste sa ceara referat de impartire a cheltuielilor(am facut eu acest lucru) si... ma pune sa platresc in continuare. Sunt la limita puterilor.Uneori ajungi in situatia de a face ceva necugetat datorita unui sistem corupt,putred,nenorocit,,,