avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dvs ce intelegeti?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dvs ce intelegeti?

Astazi am primit instiintarea de preaviz.Ca sa fiu impartial am sa va reproduc o parte(cea care ma intereseaza),din aceasta hartie;>...s-a decis functia de ... sa fie desfiintata.Ca urmare,in temeiul prevederilor art.65alin.1 codul muncii,contractul dumneavoastra,va inceta incepand cu data de 06.07.2009.Deasemenea,mentionam faptul ca pe durata termenului de preaviz de 20 de zile lucratoare,astfel cum a fost stabilit in paragraful anterior,veti beneficia de toate drepturile salariale aferente CIM ,fara a desfasura activitate efectiva pe cuprinsul acestei perioade...>Am semnat,insa,cand am ajuns acasa am constatat ca sunt 4 zile lucratoare in plus!!!(luand in calcul ziua a 2-a de Rusalii).D-vs ce credeti:este o gresala sau O CAPCANA???Mentionez ca in ROI,exista precizarea expresa ca dupa 3 zile de lipsa nejustificata de la serviciu,CIM ,inceteaza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 09:44, 3 Iunie 2009
Atata timp cat este mentionat in preaviz un termen mai lung, nu este nicio capcana. Iar apoi, un CIM nu poate inceta decat conform prevederilor legale. Ca sa poata inceta, ar trebui sa existe o cercetare disciplinara prealabila. Insa aici consider ca nu este cazul. Mai asteptati putin ( sa treaca din preaviz) si solicitati si acel salariu compensatoriu prevazut de CCMUNN 2007-2010 B-)
OK,insa aceasta hatie pe care o am in fata nu are numar de inregistrare!!!!
E normal?
Are semnatura reprezentantului legal si stampila ? Pe ex. lor ati semnat de luare la cunostinta si ati mentionat data primirii? Daca da, e ok. In mod normal trebuia si un numar de inregistrare, insa nu e un motiv de ingrijorare atata timp cat sunt celelalte mentiuni.
Are si stampila si semnatura,si este mentionata data de astazi de luare la cunostinta,insa cele 2 hartii au fost scoase la imprimanta,la momentul la care am fost invitat sa iau act de ele....semn ca au fost trimise prin e-mail.
Data de 6 iulie,reprezinta ziua in care ,inclusiv prezenta mea e obligatorie la munca,sau pentru ca datele de 3 respectiv 4,sunt in week-end,ultima zi de munca ar fi 3 iulie?

Alte discuții în legătură

Drepturi in perioada preavizului de 20 zile gab2006 gab2006 In preavizul de 20 zile acordat pentru desfacerea CIM cu art 65 alin 1 mi se specifica urmatoarele: Art.3 Cu exceptia situatiei prevazute la art.4 din ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz concedierea individuala si concediul de odihna herminav herminav Buna ziua, Apelez la experienta dvs. pentru a-mi lamurii urmatorul aspect: Salariatul a lucrat perioada 01.03.-06.03.2019, In data de 06.03.2019 i s-a ... (vezi toată discuția)
Durata orelor de munca in preaviz la concediere marianams70 marianams70 Buna ziua, am primit o comunicare in data de 08.08.12 ca potul care il ocup se desfiinteaza dar nu din motive economice ci pentru ca asa a hotarat ... (vezi toată discuția)