avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... convocare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

convocare disciplinara

Fostul angajator incearca sa imi desfaca contractul prin diverse metode.Prima data de comun acord si am refuzat,iar acum m-a convocat la cercetare disciplinara.Pe ce se bazeaza aceasta si ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 2 Decembrie 2014
Daca v-a convocat la comisia de disciplina , inseamna ca ati savarsit o abatere disciplinara.

In convocare trebuie sa se mentioneze : obiectul, data, ora si locul intrevederii. Ati primit asa ceva?
da
Atunci trebuie sa stiti care este obiectul (motivul) cercetarii disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca lilyka lilyka Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am un angajat caruia la data de 01.04.2010 i-a expirat concediul pentru cresterea copilului si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract litera i elena1312 elena1312 Pot sa desfac un contract de munca disciplinar daca a plecat de la locul de munca fara sa anunte pe nimeni, nu mai raspunde la telefon si nu s-a mai prezentat ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara cristi 22577 cristi 22577 Lucrez ca tehnician la o firma de cablu.In octombrie2011 in urma unui inventar am fost scos lipsa 1900 ron pentru 19 telefoane,eu avand cu ce documenta ca ... (vezi toată discuția)