avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda de 100 de milioane in vama veche 2 mai 2009
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda de 100 de milioane in vama veche 2 mai 2009

Buna ziua!
Numele meu este Alexandru si am o problema cu autoritatile .
De 1 mai...ca in fiecare an, am fost in Vama Veche. Numai ca anul acesta a fost un pic mai special. Acum cateva zile eu si mai multi prieteni de - ai mei, probabil mai sunt si alte cateva sute, am primit acasa o scrisoare in care ni se spune ca am condus masina pe plaja din comuna Limanu sat Vama Veche. Dar noi nu am facut decat sa parcam masina, cum facem de fiecare data...la inceputul plajii, este o bucata de pamant acolo..unde lumea parcheaza de ani de zile. O data cu construirea pistei de biciclisti ( nu am vazut un biciclist in toata vama anul asta) nu au fost montate alte semne de circulatie privind parcarea, plaja nu era delimitata de un gard... sau nici macar nu a fost construita vreo parcare in toata vama care sa suporte numarul de turisti din fiecare an.
Problema cea mai mare este ca am sunat la Sectia din comuna Limanu ( 0241 858206) si mi s-a comunicat ca amenda este intre 100 000 000 - 200 000 000 lei vechi. Mi se pare o suma exagerata si cred ca sunt multi pusi in imposibilitatea de a o plati-o. Se poate face ceva in acest sens?

Astept raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dutz , utilizator 14:09, 9 Iunie 2009
Daca vi s-a inminat si proces verbal de constare a contraventiei trebuie sa-l contestati in teremen de 15 zile iar cu ocazia contestatiei veti formula toate obiectiunile aratate.
Eu nu cred ca se poate primi in Romania o asa amenda pentru o parcare. Aveti un proces verbal emis de o entitate? V-a mai ramas timp sa il contestati? Are 15 zile termen de contestatie de la primirea lui. Sa pastrati dovada cu data primirii.
Succes!
Pai nu stiu exact cat timp mi-a ramas si ce trebuie sa fac . Incidentul a avut loc p 2 mai. Scrisoarea in care scria sa trimut datele celui care a condus masina mi-a venit acasa pe 25 mai. Si datele nu le am trmis inca.
e o situatie mai controversata. Ati semnat undeva ca ati primit respectiva instiintare?
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
lumi71, utilizator
nu am semnat pentru ea..am primit-o in posta....dar din cate vad pe ea...scrie ca e corespondenta cu AR..asta ar insemna confirmare de primire...acum tb sa dau in judecata si postasul probabil..pentru ca a semnat in locul meu.

Alte discuții în legătură

Amenda de 100 de mil in vama dutz dutz Buna ziua! Numele meu este Alexandru si am o problema cu autoritatile . De 1 mai...ca in fiecare an, am fost in Vama Veche. Numai ca anul acesta a fost un ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)
E posibil sa primesc amenda? aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)