avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Denigrare fosti angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Denigrare fosti angajati

Buna ziua
Am plecat de la un angajator cu demisia la zi, cu acordul partilor dupa o discutie in prealabil.
Pe decizia de incetare am semnat ca nu mai am pretentii financiare.Problema este ca fostul angajator imi aduce acuze de furt, indirecte.
Exista vreun suport legal pentru a impiedica sa faca astfel de afimatii?Ca re ar fi demersurile.
Nu exista nici o inregistrare contabila a incasarilor respective, decat un registru de casa in excel care poate fi modificat oricand si de oricine.
Este o practica, aceleasi acuze fiind-ule aduse si altor colegi care au plecat si inainte si dupa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 2 Decembrie 2014
Numai printr-o actiune in instanta posibil sa opriti astfel de actiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar 1amalia 1amalia Am lucrat la o societate comerciala pana in data de 04.04 a.c., data la care mi-a fost aprobata demisia la zi - cu acordul partilor. La data de 09.04.2011 , ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor demisie fara preaviz eastsidaz eastsidaz buna ziua.sunt angajat la un magazin de piese auto,unde mi-am scris demisia mentionand ca doresc lichidare la zi.sefa o zis ca nu ma lasa sa plec fara sa stau ... (vezi toată discuția)
Cercetare nefondata, ajutor!!! Gsergiu Gsergiu Buna ziua, sunt nou pe aici, dar as avea nevoie de ajutor. Am fost angajat 5 ani la o firma de curierat si la plecare au aparut problemele. Primii 4 ani am ... (vezi toată discuția)