avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită acte intocmite gresit pentru o executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

acte intocmite gresit pentru o executare silita

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns, cum se procedeaza daca datele personale (mai exact CNP-ul) sunt trecute gresit pe actele de executare silita?
In urma cu 3 ani am fost implicata intr-un accident auto, impreuna cu celalat sofer am mers pe varianta intelegerii amiabile, am primit devizul de intrare in service semnat si stampilat de catre firma asiguratoare a celuilalt sofer, iar dupa ce masina a fost reparata am fost instiintata de catre cei de la asigurari ca nu imi vor plati reparatiile pe motiv ca eu sunt vinovata de producerea accidentului, a urmat un proces lung in urma caruia am fost gasita vinovata urmand sa platesc reparatiile masinii si onorariul avocatului agajat de service, de anul trecut am fost si executata silit punandu-se sechestru pe masina, dar pe actele intocmite de executor si pe factura emisa de cei de la service CNP-ul meu este trecut gresit. Ce se intampla in situatia de fata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 15:10, 2 Decembrie 2014
Este o eroare materiala, prin a carei indreptare statutul dvs de "vinovata" nu se schimba. Mai mult ca sigur ca cei de la service din graba au gresit una din cifre ... iar apoi greseala a fost preluata si de executor.
Dar ceva scartaie in povestea dvs ... scartaie rau ...
Din amiabila intocmita la respectivul moment cui ii apartinea vina ?
Nu de alta, dar prea s-au inersat rolurile ...
Nu credeti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Accident nedeclarat. ce se poate întâmpla dacă nu-i plătesc celuilalt șofer suma la care ne-am înțeles? utilizator11112 utilizator11112 Buna ziua. In data de 28.10.2017 in jurul orei 16 a avut loc un mic accident cateva zgarieturi la ambele masini si atat. Eu am fost de vina si m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)