avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

o intrebare simpla: executorul judecaresc are oblicatia de a verifica prescriptia unei datorii si daca da, poate sa emita o hotarare de executare silita daca datoria a fost prescrisa?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:35, 3 Decembrie 2014
executorul nu verifica prescriptia. aceasta poate fi invocata de catre debitor, pe cale de exceptie sau in contestatia la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita raduradulescu raduradulescu buna seara . as vrea sa intreb si eu ceva legat de executorul judecatoresc si anume :daca un creditor se prezinta la un bej cu un titlu executoriu ,acesta are ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita chriss81 chriss81 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: - s-a inceput executarea silita in cursul anului 2009, titlul executoriu fiind un contract de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita isty1981 isty1981 Am un contract din 2005 pe termen de 3 ani (adica expira in 2008). Ultima plata cred ca am efectuat-o undeva in 2006, de atunci nimic. Nu am raspuns nici la ... (vezi toată discuția)