avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa somaj

Buna ziua,

Daca am fost in somaj, m-am angajat si iar restructureaza postul pe pricipiul "ultimul venit, ptrimul plecat" mai pot beneficia de somaj???
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 9 Ianuarie 2015
bineinteles, daca veti indeplini conditiile de stagiu: 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni, fara a se lua in calcul perioada care a constituit stagiu pentru somajul anterior.
Am abia 2 luni si cred ca se apropie deznodamantul.....din pacate. Mai pot beneficia in aceste conditii??
Daca v-ati efectuat toata perioada de somaj sau ati incheiat un CIM pe durata nedeterm, atunci in cazul dvs nu veti mai beneficia de somaj.
Ce fel de c.i.m. ati incheiat ?
Am incheiat cu un CIM cu perioada de proba de 3 luni si pe urma devine nedeterminata. Dar inevitabilul s-a produs, si nici perioada legala de somaj nu am efectuat-o. Nu am luat somaj decat 3 luni si nici alea intregi pt ca m-am angajat si acum nu stiu daca sa mai cer anexa de la munca si sa ma prezint la AJOFM. Ce spuneti?? am vreo sansa??

Alte discuții în legătură

Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Somaj OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Incepand cu luna aprilie 2020 am fost in somaj iar din iulie 2020 m-am angajat cu cim pe perioada nedeterminata . In cazul in care incetez cim pot ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)