Daca am fost in somaj, m-am angajat si iar restructureaza postul pe pricipiul "ultimul venit, ptrimul plecat" mai pot beneficia de somaj???
Va multumesc,
bineinteles, daca veti indeplini conditiile de stagiu: 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni, fara a se lua in calcul perioada care a constituit stagiu pentru somajul anterior.
Am incheiat cu un CIM cu perioada de proba de 3 luni si pe urma devine nedeterminata. Dar inevitabilul s-a produs, si nici perioada legala de somaj nu am efectuat-o. Nu am luat somaj decat 3 luni si nici alea intregi pt ca m-am angajat si acum nu stiu daca sa mai cer anexa de la munca si sa ma prezint la AJOFM. Ce spuneti?? am vreo sansa??
Somaj
OLIVIA_L
Buna ziua! Incepand cu luna aprilie 2020 am fost in somaj iar din iulie 2020 m-am angajat cu cim pe perioada nedeterminata . In cazul in care incetez cim pot ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj
adimicu
Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)