avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... se poate recupera onorariu??
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

se poate recupera onorariu??

buna ziua va rog a ma ajuta intro problema,se poate recupera un onorariu dat la avocat pentru reprezentare intr-un proces de divort deoarece ne am impacat si am decis sa nu ne mai prezentam la proces.Cum si ce ar trebui sa fac si daca se poate recupera acel onorariu.va multumesc
:frantic:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:25, 9 Decembrie 2014
Eu nu cred ca aveti vreo sansa sa va recuperati banii dar aveti libertatea de a face ceea ce considerati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat Acesol Acesol Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate? Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj ... (vezi toată discuția)
Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)
Avocat lipsit de interes și respect pt client Anonima90 Anonima90 Buna ziua! In urma cu 5 luni am angajat un avocat pt intentarea divorțului,acesta a făcut demersurile pt înaintarea divorțului,i-am achitat onorariul și ... (vezi toată discuția)