avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru un credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru un credit de nevoi personale

Am un credit de nevoi personale..nu am mai putut plati rata, firma de recuperari a preluat dosarul, am platit cateva rate la ei si dupa nu am mai putut plati..am un 1/4 dintr-un apartament si l-au dat la executare silita.In tot acest timp am poprire pe salariu.Ce este de facut?ce se poate face mai departe?nu se poate sa nu execute ap daca se face poprirea pe salariu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Cojocar , Avocat 13:32, 3 Decembrie 2014
Se poate executa apartamentul chiar daca, in paralel, s-a infiintat poprire pe salariu.

Ma indoiesc insa ca vor reusi sa vanda cota de 1/4 dintr-un apartament la licitatie publica...iar ca sa faca partaj este o mai mare bataie de cap si nu cred ca i-ar interesa, mai ales ca vor cheltui probabil mai mult decat vor putea obtine.

Ce sa faceti in continuare ? Sa va aparati, sa speculati orice viciu de executare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari credite ginailinca ginailinca Buna ziua!am avut un credit la BCR dupa 3 ani am ajuns in imposibilitatea de a mai plati cateva rate si am ajuns fara sa stiu la o societate de recuperari ... (vezi toată discuția)
Act de donatie apartament catre minor aadriana aadriana Am o problema cu apartamentul.Am avut un credit de nevoi personale si la un moment dat nu am mai putut plati ratele.Sotul a decedat anul asta si urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiri sa fac? ianos ianos Am un ap cu 2 camere care este girat la o banca pentru suma de 50000 ron La acea banca sunt cu ratele la zi Azi am primit de la un executor jud o instiintare ... (vezi toată discuția)