avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dubla functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dubla functie publica

Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent, dar a aparut un post la Casa de cultura - contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ocup acel post . daca da in ce conditii . sau numai daca este post contractual.
Va multumesc
Va rog si baza legala .
Cel mai recent răspuns: dragota , utilizator 10:33, 11 Decembrie 2014
Nu aveti cum sa le ocupati pe amandoua, intrucat veti fi in situatie de incompatibilitate.
salariul pe care il am ca inspector este de 800 lei net, am doi copii si nu cred ca este ceva gresit ca doresc sa imi cresc veniturile !!!!!!!!!!!!
mersi pt recomandari.......
Pastrati-va functia publica e mai de perspectiva.Acum aveti 800 lei dar mai tarziu se va modifica situatia,functia publica este sigura iar cand exista reducere de personal nu pot sa va lase pe dinafara va redistribuie pe alt post daca nu in alta localitate si tot aveti un serviciu.Nu puteti lucra in paralel in doua institutii deoarece nu puteti lucra mai mult de 40 de ore pe saptamana prin exceptie 48 de ore si in plus ar fi incompatibilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare activitate functionar public suspendat elena buta elena buta Buna ziua. m ocupat functia de contabil sef intr-o intitutie publica - primarie. In urma unor conflicte politice, fostul primar l-a reclamat pe actualul, a ... (vezi toată discuția)
Pot sa ocup functia de sef serviciu? nusepoate nusepoate Am functia de Contabil- Primaria comuna- Func.Public Consilier Debutant cu studii S ( Trecerea de la contractual studii M pe functie publica S in august 2010 ... (vezi toată discuția)
Contractual sau functionar balta dumitru balta dumitru Buna ziua! Lucrez de multi ani in administratia publica locala, incadrat ca personal contractual (sofer). Acum imi finalizez studiile superioare (drept ... (vezi toată discuția)