avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calcul pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calcul pensie de intretinere

La calculul pensiei de intretinere se ia in considerare si norma de hrana ?
Cel mai recent răspuns: marilenabaiko , utilizator 13:42, 1 Iunie 2015
Chiar dacă este angajat la stat poate să refuze plata? Mai ales că este angajat într-o institutie care are grijă ca fiecare dintre noi să respecte legea.
În motivarea instanței se arată ca pensia de întreținere va fi diminuata deoarece imobilul în care locuiesc cu minora este al acesteia doar in cotă de 1/2, iar eu nu-i platesc celuilalt proprietar( tatăl fetei) chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Crisssyb Crisssyb Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la un salariat care lucreaza in armata. Din ce stiu eu e 30% din salariu dar cei din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara calculata cu tot cu sporuri Tommy D Tommy D Bună ziua, Am o întrebare care nu-mi dă pace de ceva vreme. Am divorțat in 2009 și de atunci plătesc o pensie alimentară raportată la venitul ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere. ovidiudtru ovidiudtru Potrivit Codului civil, \"pensia de întreținere se poate stabili sub forma unei sume fixe și într-o cotă procentuală din venitul lunar net din salariu. ... (vezi toată discuția)