avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... posibilitate angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

posibilitate angajare

vreau sa stiu daca legal pot concura pentru ocuparea unui post in balneofiziokinetoterapie fiind insarcinata in primele luni de sarcina si daca ar trebui sa anunt imediat in cazul in care am fost promovata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 00:02, 4 Decembrie 2014
bineinteles ca va puteti prezenta la concurs. Angajatorul se anunta in termen de 5 zile lucratoare de la data eliberarii adeverintei de la medic care atesta starea de graviditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea la serviciu si sarcina catalina militaru catalina militaru buna ziua sunt cercetator stiintific la un institut profilat pe metele rare si radioactive,motiv pentru care iau spor de radiatii la salariu. sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajată de aproape 3 luni și am aflat că ... AMI95 AMI95 Bună ziua! Sunt angajată de aproape 3 luni și am aflat că sunt însărcinată și conform contractului meu sunt în perioada de probă. Aș dori să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ieri am trimis pe mail la resurse umane instintare ... User88 User88 Bună ziua, ieri am trimis pe mail la resurse umane instintare și adeverință medicala în care îmi anunțam sarcina . Astăzi am primit răspuns ca vor sa ... (vezi toată discuția)