avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de sambata si duminica paznici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de sambata si duminica paznici

in cazul in care la o institutie de invatamant cu 3 paznici angajati, acestia nu realizeaza intr o luna numarul de ore ( de exemplu 20 zile lucratoare inmultit cu 8 ore = 160 ore / luna), iar ei sunt chemati in zilele de sambata si duminica pentru a efectua numarul de ore din luna, orele lucrate sambata si duminica vor fi pontate dublu?
Cel mai recent răspuns: Anca2003 , utilizator 08:11, 28 Martie 2025
Am aceeasi problema cu paznicii. Cum considerati orele lucrate sambata si duminica?

stefanbg a scris:

in cazul in care la o institutie de invatamant cu 3 paznici angajati, acestia nu realizeaza intr o luna numarul de ore ( de exemplu 20 zile lucratoare inmultit cu 8 ore = 160 ore / luna), iar ei sunt chemati in zilele de sambata si duminica pentru a efectua numarul de ore din luna, orele lucrate sambata si duminica vor fi pontate dublu?

Dati - ne mai multe detalii legate de problema dvs..
avem 3 paznici cu norma intreaga care lucreaza 10 ore pe zi in cursul saptamanii, cate unul in fiecare zi. sambata si duminica lucreaza in tura si acopera 24 ore pe zi. Sambata si duminica lucreaza in ture cate 12 ore/persoana. Aceste ore vor fi pontate dublu sau se considera completare la norma de 40 de ore/ saptamana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Program 16/48 diana102030 diana102030 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: in unitate lucreaza pe schimburi cu program 16/48. Este corect ca turele care pica in zile de sambata si ... (vezi toată discuția)
Spor pentru ore suplimentare steluta79 steluta79 Buna ziua, In firma mea, sunt 2 angajate, care lucreaza prin rotatie si sambata, cate 5 ore (o sambata - o salariata, a doua sambata - cealalta ... (vezi toată discuția)