avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de lovire si alte violente

Buna ziua!Nu demult,am fost implicata intr-un scandal cu amanta sotului meu,in sensul ca am bruscat-o si am tras-o de par.In urma scandalului ea si-a scos certificat medico-legal,si-a ''achizitionat'' si un martor si mi-a facut plangere penala.Duduia in cauza se intampla sa fie chiar fina mea,deci am cununat-o.De-a lungul timpului am avut multe probleme in familie,ulterior afland ca in mare parte se datoreaza relatiei extraconjugale dintre ea si sotul meu.S-a ajuns ca sotul meu sa paraseasca domiciliul si lasandu-ma cu un copil de 3 ani in grija,cu datorii etc.Stiu ca am gresit,imi asum toata vina pt faptul cum am reactionat,nu e compatibila fapta mea cu profesia mea,pt ca sunt politista,nici cu faptul ca sunt mama si imi iubesc enorm copilul,insa toate greutatile din ultima vreme m-au impins sa reactionez in felul asta.Am incercat sa ma impac cu ea,sa o determin sa-si retraga plangerea,pt ca un dosar penal mi-ar afecta in mod negativ serviciul.Aceasta mi-a pus in vedere faptul ca ar dori de la mine scuze publice,de genul un articol in ziar in care sa-mi cer scuze si postare pe facebook...Mentionez ca in certificatul medico-legal are 4-5 zile de ingrijiri medicale si mai mentionez faptul ca in momentul in care am paruit-o,ea tocmai cobora din masina sotului meu,fapt care m-a infuriat si nu am mai stiut ce fac.Daca nu accept invoiala, cu ce pedeapsa m-as alege si cat de mult mi-ar afecta serviciul?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
cristinaursu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristinaursu , utilizator 16:41, 11 Decembrie 2014
Am reținut că persoana "vătămată" de dvs., deși dvs. sunteți mai vătămată decât aceasta, și-a scos certificat medico-legal. Acest lucru arată intențiile sale. Acest document poate fi scos oricând din mânecă chiar dacă acum vă cereți scuze etc. Nu există înțelegere scrisă între dvs., și chiar dacă va exista una, certificatul medico-legalt poate fi trimis spre informare oricând la șefii dvs., utilizat în fel și chip. Situația este posibil să ajungă oricum la urechile șefilor, dacă nu acum, cândva. Și tot vă va prinde în ițe. Veți fi provocată în continuare. Căutați să discutați cu un avocat referitor la situația aceasta dar și la situația familială.
Un astfel de soț nu merită a fi păstrat mai ales că înțeleg că nu mai dorește cu adevărat o familie cu dvs. Cheia soluției se află la el, se poate alia cu amanta împotriva dvs., vă poate lua copilul...
Pe de altă parte, trebuie să căutați ca orice acțiune de acum în colo să fie una fără patimă și să aveți martori pentru toate acțiunile dvs. , căutați martori și pentru situațiile precedente și martori care cunosc bine toată situația dvs.
Nu semnați nimic fără supraveghierea unui specialist.
Multă înțelepciune vă doresc, pentru a trece cu bine de întreaga situație.


Va multumesc pt sfat!
Acum vad cu alti ochi tot ce mi s-a intamplat in ultima vreme,realizez ce este cu adevarat important si ca reactia mea,intr-adevar,nu-si are justificare.Multumesc de sfat!
Buna seara!Intr-adevar,procurorul a dispus renuntarea la urmarirea penala,dar vad ca este posibila si plangerea in termen de 20 de zile de la data comunicarii.Care ar fi rezultatul unei eventuale plangeri la rezolutia procurorului din partea persoanei vatamate?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
cristinaursu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incaerare in bar what what DE CURAND AM FOST IMPLICAT INTR UN SCANDAL DIN CARE EU AM IESIT FOARTE SIFONAT .PROBLEMA ESTE CA DOMNII POLITISTI NE AU BAGAT LA DISTRUGERE SI INCAERARE DUPA ... (vezi toată discuția)
Scandal și loviri în legătură cu restituirea unei datorii. se poate spune că a fost un caz fortuit? Danellaa Danellaa Buna ziua,va rog sa imi rspundeti la o intrebare,eu lucram ca si barman la un local din oras,am fost mintita de un baiat cu o suma de bani,mi-am recuperat doar ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal raluca07 raluca07 Buna ziua. pe data de 30.12 mi-am surprins sotul cu amanta in masina. Am reactionat destul de rau, iar in timp ce eu o trageam de par, sotul m-a lovit si sunt ... (vezi toată discuția)