avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor inmormantare salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor inmormantare salariat

mama unui salariat a decedat azi. cum procedez daca dnul administrator vrea sa ii ofere ajutor financiar. mama lui era pensionara. el o sa ia bani de la casa de pensii pt cheltuieli. este o suma anume pe care trebuie sa o ofer salariatului? sau o hotaraste administratorul?se pot recupera cumva banii astia?va multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:23, 5 Decembrie 2014
O asemenea reglementare, a unui ajutor de inmormantare, trebuie sa fie cuprinsa in CCM aplicabil, sau in Regulamentul Intern al angajatorului. De la Casa de Pensii va primi ajutorul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În luna octombrie 2024 sotul meu a decedat. angajatorul meu ... CARMEN MIHAELA ANDRONACHE CARMEN MIHAELA ANDRONACHE În luna octombrie 2024 sotul meu a decedat. Angajatorul meu nu mi-a acordat ajutor de deces pe motiv că nu este prevazut in CCM. Precizez că sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.avem o situatie la o societate.a decedat un salariat ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua.Avem o situatie la o societate.A decedat un salariat Ce ajutor de deces ii putem da ? 8620 lei conf legii sau mai mult? Se recuprereaza de undeva ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Unui salariat I-a decedat parintele; parintele a fost pensionar si o sa primeasca un ajutor de deces de cca 2400 lei .Intrebare , salariatul poate primi de la ... (vezi toată discuția)