avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa ma lamuresc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa ma lamuresc?

buna ziua,asi dori sa stiu ce prevede nr.1270/06.06.2006.din contractul colectiv de munca
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 15:16, 2 Iunie 2009
Puneti va rog intrabarea in mod corect!
Ce e 1270/06.06.2006?!
care ccm ?
la nivel de unitate de ramura sau unic la nivel national
in contractul individual de munca pe care l-am incheiat cu o societate este mentionat ca perioada de preaviz in cazul concedierii este de 20 de zile lucratoare conform contractului colectiv de munca nr.1270/06.06.2006(iar eu ma intreb daca acest nr.1270/06.06.2006 din contractul colectiv de munca:, mai poate prevedea si alceva ceeace eu nu stiu).Deasemenea ma intreb daca societatea nu avea obligatia sa-mi plateasca si un salar compensator in momentul in care m-a dat in somaj , nu de altceva dar nu mia platit nici alte obligatii legale care kle avea fata de mine( de exemplu concediu medical din luna martie si jumatate din salariul din aprilie care continea preavizul si plata concediilor de odihna care nu mi lea dat pe anul trecut si anul acesta)
in contractul individual de munca pe care l-am incheiat cu o societate este mentionat ca perioada de preaviz in cazul concedierii este de 20 de zile lucratoare conform contractului colectiv de munca nr.1270/06.06.2006(iar eu ma intreb daca acest nr.1270/06.06.2006 din contractul colectiv de munca:, mai poate prevedea si alceva ceeace eu nu stiu).Deasemenea ma intreb daca societatea nu avea obligatia sa-mi plateasca si un salar compensator in momentul in care m-a dat in somaj , nu de altceva dar nu mia platit nici alte obligatii legale care kle avea fata de mine( de exemplu concediu medical din luna martie si jumatate din salariul din aprilie care continea preavizul si plata concediilor de odihna care nu mi lea dat pe anul trecut si anul acesta)

Alte discuții în legătură

Salarile compensatorii conform art.78 alin.1 grosselisabe_SB grosselisabe_SB am lucrat in perioada 01.09.2008-14.11.2009la unitatea de trasport local din sibiu.din cauza desfintarii troleibuzelor ne-a dat preavizul,dar in loc sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Preaviz si co in caz de concediere valery_70 valery_70 In data de 22.07.2008 am fost anuntati ca firma nu ne mai poate asigura de lucru din 23.07 si ne concediaza .Va rog sa-mi spuneti daca avem dreptul la ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii carlah carlah Buna ziua, Am citit pe forum topicurile cu referire la salariile compensatorii si din cate am inteles, daca societatea are activitate de comert trebuie sa ... (vezi toată discuția)