avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa ma lamuresc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa ma lamuresc?

buna ziua,asi dori sa stiu ce prevede nr.1270/06.06.2006.din contractul colectiv de munca
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 15:16, 2 Iunie 2009
1. Trebuie sa mai scrie ceva. Scrieti-ne tot textul ca sa intelegem despre ce CCM este vorba.
2. Daca este vorba de CCM la nivel de unitate trebuia sa vi-l dea sa-l cititi cand ati semnat CIM.
3. Oricum ar fi seaplica macar CCMUNN unde scrie ca trebuie sa primiti cel putin un salariu compensatie, in afara drepturilor cuvenite la zi.

de unitate
Il cereti la conducere sau la reprezentantii salariatilor care l-au semnat. Noi nu il putem citi ca nu avem de unde sa-l luam.
Cereti angajatorului sa va puna la dispozitie CCM pe unitate si va veti lamuri, acesta avande obligatia legala de a vi-l pune la dispozitie.
referitor la nr. 1270/06.06.2006 cu siguranta este numarul de inregistrare al ccm la Directia Muncii .
Pentru drepturile neachitate faceti o cerere catre societate prin care solicitati sa va comunice data la care drepturile restante pot fi achitate . functie de raspunsul lor sau concomitent ,va puteti adresa cu sesizare si la itm .
important e ca pe cereri sa obtineti numar de inregistrare sau sa le expediati prin posta cu conf de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarile compensatorii conform art.78 alin.1 grosselisabe_SB grosselisabe_SB am lucrat in perioada 01.09.2008-14.11.2009la unitatea de trasport local din sibiu.din cauza desfintarii troleibuzelor ne-a dat preavizul,dar in loc sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Preaviz si co in caz de concediere valery_70 valery_70 In data de 22.07.2008 am fost anuntati ca firma nu ne mai poate asigura de lucru din 23.07 si ne concediaza .Va rog sa-mi spuneti daca avem dreptul la ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii carlah carlah Buna ziua, Am citit pe forum topicurile cu referire la salariile compensatorii si din cate am inteles, daca societatea are activitate de comert trebuie sa ... (vezi toată discuția)