avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de confidentialitate pentru functionarii publici!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de confidentialitate pentru functionarii publici!

Va rog, sa ma ajutati in urmatoarea speta: pe baza unei hotarari judecatoresti din Vrancea, prin care functionarii publici au castigat sporul de confidentialitate , am deschis si noi in jud Bacau, iar tribunalul de aici ne-au respins cererea ca nefonfata?
in Justitie pentru unii e muma iar ptr altii ciuma, ca eu nu mai inteleg nimic?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:34, 9 Decembrie 2014
Asa se intampla, deoarece practica judiciara nu este unitara si nici nu constituie izvor de drept.
Daca am face recurs, am avea castig sau pierdem timpul?
Nimeni nu va poate spune excat daca veti castiga, insa incercarea moarte n-are.
Functionarii publici care nu au beneficiat niciodata de sporul de confidentialitate sau de sporul de dispozitiv pot solicita acordarea acestor drepturi salariale incepand cu 2015? Exista vreo posibilitate legislativa de a da institutia in judecata pentru a putea beneficia pe viitor de acest spor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor confidentialitate puyku puyku Buna Ziua! Sunt functionar public la o institutie publica ce colecteaza si urmareste contributiile la fondurile speciale. Nu beneficiez de spor de ... (vezi toată discuția)
Suplimentul postului, suplimentul treptei Londa Londa Reprezint un sindicat din Slobozia-IL si vreau sa va spun ca noi am depus in instanta 4 dosare pentru acordare spor suplimentul postului si spor de treapta. In ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari conform deciziei ccr nr.794/2016 elisa_2000 elisa_2000 Avand in vedere ca prin Decizia Curtii Constututionale nr.794/2016 prin care a fost admisa exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.3*2 alin (1*2) ... (vezi toată discuția)