avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract de comodat

am si eu o mare problema...cum sa fac sa reziliez unilateral un contract de comodat?firma este a surorii mele si are sediul in apartamentul mamei mele...relatiile intre ei sunt foarte tensionate de cateva luni si trebuie facut ceva...mama nici macar nu a primit o copie a contractului...dati-mi o solutie va rog
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:47, 2 Iunie 2009
Niciodata contractul de comodat nu trebuie incheiat in forma autentica, indiferent ce priveste. Comodatul este un contract real, iar nu solemn.
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere de locuinta alejandra alejandra acum un an am facut un act la notariat prin care acordam unei pers dreptul de a locui in locuinta mea proprietate personala pt 25 de ani fara sa am nici o ... (vezi toată discuția)