avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pret proces partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pret proces partaj bunuri

va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza taxa de timbru pentru un proces de partaj bunuri comune, si in cat timp de la introducerea procesului trebuie achitata taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:15, 2 Iunie 2009
Uitati-va in legea nr.147/1996, privind taxele de timbru, si trebuie achitata chiar la depunerea cerererii la instanta.
Daca nu ati calculat-o corect va pune instanta de judecata in vedere acest lucru si cuantuumul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor judiciar Nina1 Nina1 Buna seara, Intr-un proces de partaj bunuri comune pot folosi cerere de ajutor judiciar daca nu am venituri? Cu stima (vezi toată discuția)
Revendicare Popescu Rozalia Popescu Rozalia Cat este taxa de timbru la judecatorie (%), pentru un proces de revendicare a unei parti dintr-un apartament. (vezi toată discuția)
Divort ContSters135052 ContSters135052 Buna ziua!Am o nelamurire,daca vreau sa depun actele de divort si este ,sa zic asa,la mijloc un apartament este obligatoriu sa se puna in judecata avand in ... (vezi toată discuția)