avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar depus pt confirmarea acord mediator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar depus pt confirmarea acord mediator

buna ziua,stie cineva ce se poate face in cazul in care am depus la tribunal o sau un acord la mediator in vederea deciziei definitive in cazul unei pensii de intretinere minor si resedinta legala a acestuia..dar astept de o luna jumate o citatie sau termen si,,nimik
Cel mai recent răspuns: alexuta32 , utilizator 16:02, 7 Decembrie 2014
Nu prea aveti ce face in afara de a astepta. Avind in vederea noua procedura, dureaza mult mai mult decat va asteptati, pina se da termenul.
va multumesc mult pt raspuns..asteptam:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul copilului la pensie de intretinere nell12324 nell12324 intrebarea mea este: are dreptul mama unui minor sa renunte la pensia de intretinere da la tatal sau? eu am fost azi la mediator unde am aflat ca mama ficei ... (vezi toată discuția)
Divort adreana adreana Sotul meu a inaintat divortul prin tribunal.Am primit citatia si am vazut ca si-a angajat un avocat Din culpa comuna. Avem o fiica de 16 ani .Eu nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Am platit unui copil din afara casatoriei pensie alimentara pana la 18 ani asa cum era in hotararea judecatoreasca. Acum copilul are 19 ani si e in ... (vezi toată discuția)