Buna tuturor, am primit in posta o somatie in legatura cu o amenda rutiera f mica din 2009, nici nu stiu despre ce e vorba, probabil am uitat de ea. Problema este ca de la o suma f mica sa ajuns la vreo 800ron plus taxe de judecata, nu inteleg de ce aceasta amenda nu a intrat in impozit, locul de munca este in strainatate.
amenda nu a crescut singura, a crescut din cauza cheltuielilor de judecata.., mai este mentionat ca sunt si alte costuri de judecata in functie de cand va fi platita, nu inteleg de ce nu a intrat la impozit!
Sa inteleg ca ramane sa o platesc, sa angajez un avacat ar insemna costuri si timp
La impozitul pentru apartament, asa stiu ca se procedeaza in cazul neplatii unor amenzi, daca as fi fost salariat cu acte in romania de asemenea puteau sa ma gaseasca
Sunteti sigur ca e amenda de circulatie?? doar acelea pot fi gasite la taxe si impozite locale, alte amenzi de alta natura se regasesc la ANAF sau daca este pt rovigneta atuci iarasi este o alta poveste si intradevar au taxe foarte mari de executare.