avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda de circulatie neplatita urmata de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda de circulatie neplatita urmata de executare

Buna tuturor, am primit in posta o somatie in legatura cu o amenda rutiera f mica din 2009, nici nu stiu despre ce e vorba, probabil am uitat de ea. Problema este ca de la o suma f mica sa ajuns la vreo 800ron plus taxe de judecata, nu inteleg de ce aceasta amenda nu a intrat in impozit, locul de munca este in strainatate.

Va rog sa imi dati un raspuns la ce as putea face
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:53, 8 Decembrie 2014
Amenda nu creste singura...

Mergeti sa va informati exact despre ce este vorba.

Aveti si dreptul de a angaja avocat pentru asa ceva dar inseamna alte cheltuieli si poate ar fi mai bine sa achitati amenda.

amenda nu a crescut singura, a crescut din cauza cheltuielilor de judecata.., mai este mentionat ca sunt si alte costuri de judecata in functie de cand va fi platita, nu inteleg de ce nu a intrat la impozit!

Sa inteleg ca ramane sa o platesc, sa angajez un avacat ar insemna costuri si timp
la ce impozit ați fi vrut să intre? ce are a face amenda cu impozitul respectiv?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2014
gicu13, utilizator
La impozitul pentru apartament, asa stiu ca se procedeaza in cazul neplatii unor amenzi, daca as fi fost salariat cu acte in romania de asemenea puteau sa ma gaseasca
Sunteti sigur ca e amenda de circulatie?? doar acelea pot fi gasite la taxe si impozite locale, alte amenzi de alta natura se regasesc la ANAF sau daca este pt rovigneta atuci iarasi este o alta poveste si intradevar au taxe foarte mari de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta dodo2009 dodo2009 Buna seara Am primit 3 amenzi ca am circulat fara rovinieta pe 10, 11 si 18 sept 2011, a uitat ca a expirat (avea pe 1an). Le-a primit pe data de 10martie ... (vezi toată discuția)
Executare silita, fara sa primesc vreo amenda si fara sa fiu citat de vreo instanta. VintilaRomeo VintilaRomeo Cand m-am dus sa platesc impozitul la masina, casiera mi-a spus ca am si 2 amenzi ptr. rovigneta, din 2011. Ne stiind despre ce este vorba, am spus ca nu am ... (vezi toată discuția)