avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Adidasi rupti dupa o luna
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Adidasi rupti dupa o luna

Pe data de 15.10.2014 am achizitinat o pereche de adidas pentru fetita mea care face handbal. Super incantati ca erau de sala, stabili (pt. asa ceva) si au costat doar 150 lei. Ieri a venit acasa de la un meci si mi-a aratat ca s-au rupt pe lateral la o fenta facuta pe teren. In certificatl de garantie era trecut ca au doar 30 de zile garantie, dar doar atat?
Ca un facut, dupa expirarea garantiei se rup toate cumparate in Romania.
Daca merg din nou la magazin sa ii schimb sau sa-mi dea banii inapoi ce sanse am? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:56, 7 Decembrie 2014
Aveti sanse minime, din pacate. Nu exista termen de garantie obligatoriu, specificat concret prin lege pentru incaltaminte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie incaltaminte micristina micristina Buna ziua. Am cumparat dintr-un magazin, o pereche de incaltaminte, nu e de piele si s-a rupt dupa aproximativ 3 saptamani. Ma intereseaza daca vanzatorul este ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Returnare bun de consum cristina nuta cristina nuta Chiar in ziua Revelionului, nu am avut de lucru si am mers in Mall sa-mi cumpar o pereche de pantofi eleganti, pe care aveam de gand sa-i port seara. GAFA! ... (vezi toată discuția)