avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie incaltaminte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie incaltaminte

Buna ziua. Am cumparat dintr-un magazin, o pereche de incaltaminte, nu e de piele si s-a rupt dupa aproximativ 3 saptamani. Ma intereseaza daca vanzatorul este obligat sa imi schimbe produsul sau sa imi dea banii inapoi,chiar daca a costat decat 50de lei? Este a treia pereche de incaltaminte care se rupe in decurs de nici o luna. Se poate face ceva sau sunt bani aruncati?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:08, 16 Mai 2016
Buna ziua,

Se poate face ceva :) Cititi acest topic, gasiti in el raspunsul la intrebarea dvs.:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Adidasi rupti dupa o luna zizu72 zizu72 Pe data de 15.10.2014 am achizitinat o pereche de adidas pentru fetita mea care face handbal. Super incantati ca erau de sala, stabili (pt. asa ceva) si au ... (vezi toată discuția)
Pantofi stricati dupa doua luni OrasanCarmen OrasanCarmen Am cumparat in urma cu aproape 2 luni o pereche de pantofi de la un magazin micut pt care am primit bon dar nu si certificat de garantie. Tocul de la un pantof ... (vezi toată discuția)