avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine trebuie sa plateasca avocatul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine trebuie sa plateasca avocatul?

Va rog sa-mi spuneti cine trebuie sa plateasca avocatul in cazul unui proces civil? Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:32, 7 Decembrie 2014
Cine cade în pretenții, (adică cine pierde) suporta cheltuielile de judecată (avocat, taxa timbri etc).
AVOCATUL ESTE PLATIT DE CEL CARE--L ANGAJEAZA SI CARE BENEFICIAZA DE SERVICIILE AVOCATIALE RESPECTIVE,cheltuielile de judecata putand fi recuperate de la partea adversa daca castigati procesul respectiv.
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata nikita 27 nikita 27 Am inteles ca daca il dau in judecata pt pensia alimentara si castig ,cine pierde plateste cheltuielile pt judecata.in ce consta aceasta cheltuiala?adica cat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)
Unde ma duc sa dau in judecata? Sophia1975 Sophia1975 Buna seara. Angajatorul meu nu mi-a platit mai multe luni salariul si nici contributiile catre stat. A fost sanctionat si de ITM. Mi-a spus clar insa clar nu ... (vezi toată discuția)