avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

salutare!
am primit o amenda de circulatie, am platit-o in aceeasi zi, (la trezorerie), nu am trimis chitanta si copia procesului verbal nicaieri.
am primit prin posta o somatie de la finantele locale(serviciul financiar al primariei...) .. cum ca s-a inceput executarea silita...etc...
ce imi recomandati sa fac? cum sa procedez?
nu e centralizat sistemul ??? nu ar trebuii sa stie dei de la finante ca am platit...?.... trebuie sa le aduc dovada platii??
mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: walterbottesch , utilizator 18:29, 7 Decembrie 2014
Chiar daca funcționează sistemul, nu au interes sa verifice. Mergeți si depuneți dovada achitării acelei amenzi.
mulțumesc frumos! ..o seara buna!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii de circulație DamianCS DamianCS Bună ziua! Am primit prin 2015 o amendă de circulație pentru neacordarea priorității unor pietoni și mi s-a suspendat și permisul pentru o lună de ... (vezi toată discuția)
Somație de plata amenzi circulație platite AndreiVesa AndreiVesa Bună ziua, am primit Somație de plata și Titlu executoriu pentru plata a 3 amenzi de circulație pe care le-am primit în 2013. Amenzile respective le-am ... (vezi toată discuția)
Somaþie de platã + titlu executoriu amendã plãtitã ºi datã in instanþã ionut_au ionut_au Salut. Am primit astăzi de la Primăria localităţii în care locuiesc, o somaţie de plată + titul executoriu pentru o amendă de circulaţie pe care am ... (vezi toată discuția)