avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de colaborare

Buna seara!
In calitate de persoana fizica cum pot incasa legal comision la o tranzactie imobiliara? Precizez cc nu sunt angajatul agentiei.
Cel mai recent răspuns: desucheata , utilizator 09:45, 8 Decembrie 2014
Daca nu aveti niciun fel de contract, ramine la aprecierea celorlalți. Legal nu aveti calitate.
Multumesc!
In acest context, cum pot incasa legal bani si cum ii declar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Tranzactii imobiliare ITD ITD va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un angajat a unei agentii imobiliare sa faca tranzactii in nume propriu ! #-o Un angajat, consultant imobiliar, face ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)