avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Daca am lucrat pe PFA-ul personal in baza unui contract de agent timp de 3 luni fara a avea venituri intrate, insa am realizat plata impozitului lunar catre ANAF ,impozit stabilit in baza declaratiei de estimare a veniturilor, si beneficiez de 12 luni continuitate, celelalte 9 luni fiind masterat,pot beneficia de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: valush90 , utilizator 11:57, 8 Decembrie 2014
Da puteți beneficia de Indemnizație crestere copil , veniturile estimate se vor lua în calcul, urmând ca regularizarea să se facă pe baza deciziei de impunere anuale finale, pe care aveți obligația să o depuneți la sediul AJPIS teritorial.
Am inteles!Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate pfa arianaferseta arianaferseta Buna ziua Sunt salariata cu CIM pe perioada determinata, care va inceta la 30.09.2015. Am un PFA pentru care decizia de impunere anticipata pe an 2015 are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa mariana_29 mariana_29 Buna ziua! \"Baza de calcul a indemnizaţiei pentru creşterea copilului se determină ca suma totală a veniturilor realizate în ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu ... (vezi toată discuția)