avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Demersuri legale afacere domeniul alimentar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Demersuri legale afacere domeniul alimentar

Sunt interesata de a lansarea unei afaceri, care presupune livrarea la domiciliul clientilor a unor sucuri din fructe si legume, preparate manual, acasa, de mine.

Ce autorizatii sunt necesare pentru a fi in legalitate cu aceasta initiativa? Si care sunt pasii pentru a porni intiativa? Ma intereseaza dpdv juridic, contabil si fiscal.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 11:12, 8 Decembrie 2014
Parerea mea este ca, inainte de a face ceva demersuri juridice , contabile si fiscale sa verificati autorizatiile necesare d.p.d.v. sanitar-veterinar si d.p.d.v. al D.S.P.
Este posibil sa intalniti ceva dificultati in ceea ce priveste aceste autorizari si sa nu va mai doriti sa ajungeti la partea juridica, contabila si fiscala.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
Alexandru Palaghia, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)