avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

buna ziua as vrea sa anmatriculez si ieu o masina pe numele meu masina fiind deja anmatriculata an romania dar
k sa o pot anregistra pe numele meu trebui sa achit taxa de mediu se poate anmatricula si fara a se plati taxa ? va rog astept raspuns mersi mult cu stima
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:25, 12 Decembrie 2014
Daca actionati in instanta si aveti castig de cauza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ulescu ulescu ieu nu mai anteleg nimic:O masina mea ieste pe RO dak vreau sa o anmatriculez pe alt nume pot fi scutit de a nu mai plati taxa sau doare acele masini care vin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o problema mai delicata legata de impozitul pe o ... Marius1@ Marius1@ Buna ziua am o problema mai delicata legata de impozitul pe o mașină care nu mai este an circulație,am lucrat la cineva acuma 10 ani ca șofer a ... (vezi toată discuția)
Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)