avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

ieu nu mai anteleg nimic:O masina mea ieste pe RO dak vreau sa o anmatriculez pe alt nume pot fi scutit de a nu mai plati taxa sau doare acele masini care vin cu numere de afara se pot anmatricula fara a plati taxa prin instanta :( am mai anteles cele anmatriculate anainte de 2007 nu mai plateste taxa de mediu k sau platit taxe vamale nu mai anteleg banuiesc k nimeni nu stie cu exactitate cum sta legea cu taxa cred k nici cei kre au aprobato nu stiu exact an ce consta e jale:frantic: mare ar fi bun un raspun din partea cuiva la antrebarile adresate de mine ar ajuta multe persoane #-o
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:23, 12 Decembrie 2014
Pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007 se plateste, la vanzarea lor, de catre cumparator, timbrul de mediu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu stoianmarin65 stoianmarin65 Am cumparat o masina din Germania si cum pot sa scap de timbrul de mediu? Masina e din 2007 si am anteles ca taxa ar fi de 700 de euro (vezi toată discuția)
Scutire taxa mediu ovidiux ovidiux Buna ziua, am 25 de ani si permis de aprox 2 ani, certificat de handicap accentuat permanent (probleme cu auzul - protezat). conform legii 448/2006 deduc ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu pentru masina inmatriculata in septembrie 2007 ionutiasi ionutiasi Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa achizitionez o masina din alt judet care a fost prima data inmatriculata in RO in luna sept. ... (vezi toată discuția)