avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie in Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie in Asociatia de Proprietari

buna ziua! am o reclamatie facuta la asociatia de proprietari de o vecina muta-ta nou. despre cei vorba e acel spatiu vechi unde a fost tomberonul de gunoi (precizez ca stau in bloc turn ele aflînduse intr-e eteje) unde suprafata debaralei daca îi pot spune asa nu ajunge la un metru patrat. toate aceste spatii au fost renovate de fiecare proprietar care a dorit sa ia cîte un spatiu ca acesta si fiecare si la renovat,curatat dupa bunul plac.am primit si eu de la un fost locatar al asociatiiei un asfel de spatiu pt depozitare,cu acordul vecinului (pe vremea aceea eram numai 2 pe palier sunt 4 apartamente) sa mutat de curînd o doamna si a început circul. îmi pot pastra debaraua in vreo modalitate concesiune sau ceva de genul? multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: mzamfir , utilizator 18:59, 9 Decembrie 2014
culmea ca este exact opusul dînsei ceva gen vis-a-vis în diagonala singura *legatura* a dumneaei ar fi un mare geam exact intr-e etaje unde se afla spatiul. pereti de legatura sunt ai vecinului (care de alt fel e si presedinte de asociatie) unde si-a exprimat clar optiunea ca nu are nimic împotriva,unde si de altfel chiar a rugato sa-și depoziteze ce vrea în spatiul de pe palier unde tot al dînsului este. cred ca are o ambitie cu mine stam intr-un oras mai mic si unde cam toata lumea se cunoaste si de acolo mai apar *niste*cunostinte pe la consiliu sau primarie si îmi baga bete in roate. de asta am apelat la ajutorul d-voastra ca cei de la consiliu local (DADPP) care au fost si la fata locului au vazut despre cei vorba cind am fost cu tabelul cu optiunile locatarilor mi-au spus u totul alta varianta pentru concesionare. *trebuie obligatoriu semnatura ei de acord* multumesc si sper ca îmi întelege-ti frustrarea!!
E nevoie de un presedinte-mediator ...
asta înseamna sa merg cu ea de mîna la un consultat mediator mas mira. e fixista din calea afar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii de etaj au decis să înlocuiască ușa de la ghenă cu una termopan cu yală fără să mă consulte, iar acum îmi cer 78 de lei ca să-mi dea cheie. e legal? Roxana Sotarnel Roxana Sotarnel Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc in sectorul 3. Vecinii de etaj au luat decizia de a se inlocui usa de la ghena cu una de termopan ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! exista posibilitatea sa atac in justitie decizia majoritatii ... Lumyna Lumyna Buna ziua! exista posibilitatea sa atac in justitie decizia majoritatii vecinilor care si-au dat acordul ca palierul aferent celor patru vecini de la parter sa ... (vezi toată discuția)
Utilizare spatiu comun jordy7 jordy7 Pe scara unde locuiesc exista cate un spatiu comun la fiecare etaj, de fapt un balcon de aprox. 5 mp. La etajul unde locuiesc eu spatiul il folosim doi ... (vezi toată discuția)