avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechimea facultatii in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechimea facultatii in cartea de munca

Salutare tuturor. Am o nelamurire legata de vechimea adunata pe timpul facultatii si daca se poate as vrea sa ma lamuriti. Din cate stiu, anii de facultate se aduga la cartea de munca (+anumite conditii), iar cei de master, nu. Dupa cea am terminat masterul, m-am angajat, in prezent avand o jumatate de an de vechime. Intrebarea este: ce trebuie sa fac eu ca sa beneficiez de acea adaugire din timpul facultatii? Se adauga automat (intr-o baza de date a statului) sau trebuie sa umblu eu pe undeva?

Multumesc frumos! :)
Cel mai recent răspuns: odo , utilizator 18:10, 9 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Perioada facultatii nu constituie vechime in munca si nici nu se opereaza in carnetul de munca.
Am inteles. Acei ani nu constituie vechime in munca ci doar vor fi luati in calcul in momentul pensionarii pentru limita de varsta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in studii alinaeliza alinaeliza buna ziua, am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati.... pentru functia de secretar comuna iti trebuie minim 2 ani vechime in studiile necesare .. in cazul ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? elena banisor elena banisor buna seara am o intrbare sper ca cineva sa citeasca sa primesc un raspuns Am 59 ani si 7 luni am lucrat la Filatura de Bumbac ( Central industrie ... (vezi toată discuția)
Masterat alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Stie cineva daca se calculeaza si daca se trec anii de masterat in cartea de munca? Si daca da, ce acte tb sa depun pt a mi se lua in calcul si ... (vezi toată discuția)