avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale facturi,sediu,carte de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

facturi,sediu,carte de munca

Sunt administratorul unei societati cu sediul in orasul Fundulea jud. Calarasi.Firma la care sunt administrator are ca obiect de activitate depanare IT(COMPUTERE).Eu locuiesc in Bucuresti si doresc ca activitatea firmei sa o desfasor tot in Bucuresti la domiciliul clientului.
Intrebarea mea este daca imi pot procura facturi din Bucuresti si daca ma pot inregistra cu cartea de munca tot in Bucuresti.Daca nu cum trebuie sa procedez?
Este nevoie de sediu in Bucuresti daca desfasor activitatea la domiciliul clientului?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Bors , Avocat 21:20, 15 August 2005
Nu are nici o relevantă sediul în ce priveste munca la domiciliul clientului...
Tu probabil esti autorizat sa-ti desfasori activitatea la beneficiar si cred ca asta faci, dar sediul are importanta deoarece actele firmei trebuie sa se gaseasca la sediul ei, si asta este o obligatie ce revine administratorului.
Nu te poti inregistra cu carte de munca in Bucuresti deoarece sediul hotaraste competenta tuturor oaranelor: ITM, Finante, etc..
Si ca sa iti raspun la intrebare: muta sediul firmei sau infiinteaza alta firma in Bucuresti,deschide punct de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - desfasurarea activitatii TudorS24 TudorS24 Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online insa nu am prea multa experienta in deschiderea unei societati comerciale si functionarea ei. Situatia: As ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ella03 ella03 am lucrat la o firma 2 ani de zile.firma are sediul in Bucuresti dar eu am lucrat la Constanta intr-un punct de lucru.in luna octombrie mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor?! melcu79 melcu79 Buna ziua, Urmeaza sa mi deschid un PFA cu activitati consultanta de mediu si reprezentant vanzari. In conditiile in care activitatile de mai sus se ... (vezi toată discuția)