avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere la serviciu inainte de incheierea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere la serviciu inainte de incheierea concediului de maternitate

Buna ziua,

Am ales sa stau acasa in concediu de crestere copil 2 ani. As dori sa stiu daca ma pot intoarce mai devreme de implinirea acestor 2 ani la job si tinand cont ca lucram doar 2 ore, daca imi mai pot lua si un alt job suplimentar de 4 ore in alta parte.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: pam@ , utilizator 12:59, 9 Decembrie 2014
Puteti reveni din CCC inainte de expirarea duratei pentru care ati optat.

La revenirea din CCC , in afara c.i.m. pe care-l aveti, potrivit art.35 C.mun., puteti incheia mai multe c.i.m. cu angajatori diferiti sau cu acelasi angajator, indiferent de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial, pe durata determinata sau nedeterminata.
Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 25 oug 111/2010 camism camism Bunaziua. In momentul de fata sunt in CCC. Doresc sa reiau activitatea inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului si sa solicit stimulent de insertie ... (vezi toată discuția)
Cim per. determinată, concediu crestere copil, mă mai pot întoarce la muncă? Clinciu Roxana Clinciu Roxana Bună ziua! Sunt angajată pe data de 25.01.2021, secretar la o Școala Gimanzială cu contract pe perioadă determinată de 4 ani. În situația în care ... (vezi toată discuția)
Doua cim marius_brn marius_brn Buna seara ! Lucrez cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. Am o oferta la alta societate sa merg pe 3 luni de proba. Pot avea in acelasi timp ... (vezi toată discuția)