avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bani pt maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bani pt maternitate

Stie cineva ce se intampla daca imi dau demisia si apoi fac un copil?
Mai iau ceva bani de stat pentru ingrijirea copilului?
Cel mai recent răspuns: ContSters83018 , utilizator 20:29, 9 Iunie 2009
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CIC , trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni sa aveti realizate venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

Incetarea c.i.m. prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj. Perioada cat beneficiati de somaj se ia in calculul stabilirii celor 12 luni.
si daca mi-as lua in timpul sarcinii concediu fara plata? tot caut o varianta sa nu pierd nimic, dar totusi sa nu fiu atat de stresat cat sunt acum in timpul sarcinii. Asta ar insemna o forma prin care sa nu ma mai duc la serviciu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conteaza nr. de ore pt. cic ? ContSters87348 ContSters87348 Buna ziua! Intrebarea mea este: daca in contractul de munca sunt trecute 4 ore, pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Scrie in vreo lege cate ore ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca la insarcinate Gabriela_Simona Gabriela_Simona Buna seara Sunt angajata la o societate comerciala,am anuntat patronul firmei ca sunt insarcinata dupa care m~am trezit la cateva zile cu instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani carmenciu carmenciu Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)