Buna ziua,
Fostul angajator are dreptul sa emita opinii personale/profesionale negative despre prestatia fostului angajat atunci cand este contactat de HR-ul noului angajator? Are dreptul sa emita opinii personale de orice fel sau trebuie sa descrie obiectiv activitatile desfasurate de fostul angajat?
Cu stima,
Catalin Simion
@gabrielaC5 Am citit si eu articolul acesta dar eu am intrebat ce are dreptul sa raspunda fostul angajator nu ce are dreptul sa intrebe potentialul angajator. Are dreptul legal sa spuna "Gigel nu se descurca prea bine cand muta paletii de la un raft la altul" sau doar "Gigel in cadrul companiei noastre se ocupa cu mutatul paletilor"? Parerea mea este ca opinia (de cele mai multe ori personala si subiectiva) a unei persoane de la HR sau a unui director, etc. nu ar trebui sa-mi afecteze sansa la angajare intr-o alta companie.
Legea prevede clar ce trebuie sa intrebe actualul angajator pe fostul dvs angajator, si anume : numai cu privire la activităţile îndeplinite şi la durata angajării.
Prin urmare, fostul dvs angajator va putea sa spuna despre modul cum v-ati indeplinit atributiile de serviciu.
Salarii compensatorii
Orpheus
Buna ziua,
De curand mi-am dat demisia de la firma la care lucram si am cerut lichidarea la zi, fapt aprobat fara nici-un fel conditii mai ales ca avusesem o ... (vezi toată discuția)